View all the posts
%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%AD%CF%82-2-scaled.jpg

Μύρισε Άνοιξη: 3+1 προτάσεις για τη διακόσμηση κήπου ή βεράντας.

Κάθε άνοιξη, ο κήπος και η βεράντα γίνονται ένας κόσμος γεμάτος ζωντάνια και χρώματα. Είναι η εποχή που μπορείς να δημιουργήσεις με σύμμαχο σου τη φύση τον δικό σου χώρο, γεμίζοντάς τον με πανέμορφα λουλούδια και φυτά. Ας εξερευνήσουμε μερικές ιδέες για τη φετινή σεζόν της Άνοιξης:

1. Πανσές:
Ένα από τα πιο δημοφιλή ανοιξιάτικα λουλούδια σε κήπους και βεράντες που ξεχωρίζουν για την πρώιμη ανθοφορία τους. Με μια σύντομη βόλτα αυτή την εποχή στα φυτώρια, θα συναντήσουμε μια ποικιλομορφία από μονόχρωμους πανσέδες κίτρινους, πορτοκαλί, μπορντό, μωβ, λευκούς, μπλε. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν εκείνοι οι πανσέδες που διαθέτουν μία χαρακτηριστική μαύρη κηλίδα στο κέντρο του άνθους.

2. Πετούνιες:
Με την πλούσια ανθοφορία και τους εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς τους, οι πετούνιες αποτελούν σήμα κατατεθέν της εποχής. Με βλάστηση που αναπτύσσεται γρήγορα και χαμηλό ύψος περίπου 20-50 εκατοστών, αυτά τα λουλούδια εντυπωσιάζουν με τα μεγάλα άνθη τους, διαμέτρου περίπου 10-15 εκατοστών. Ένα κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η παρατεταμένη ανθοφορία, που ξεκινά από την άνοιξη και φτάνει μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου. Οι πετούνιες είναι ιδανικές για φύτευση σε ζαρντινιέρες και κρεμαστά καλάθια.

3. Ζέρμπερα:
Η ζέρμπερα είναι ένα φυτό με ιδιαίτερη ευαισθησία καθώς δεν αντέχει την παγωνιά του χειμώνα. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι τα μεγάλα άνθη της σε σχήμα μαργαρίτας και οι εντυπωσιακές της αποχρώσεις με υπέροχες μονόχρωμες ή δίχρωμες ποικιλίες σε έντονες αποχρώσεις του ροζ, κόκκινου, κίτρινου, πορτοκαλί και λευκού. Μπορείς να φυτέψεις ζέρμπερες σε παρτέρι στον κήπο ή σε ζαρντινιέρες στη βεράντα.

Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες για να δημιουργήσεις μια όαση χρωμάτων και αρωμάτων στον κήπο ή τη βεράντα σου αυτή την άνοιξη. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και ανακάλυψε τις δικές σου αγαπημένες ποικιλίες λουλουδιών και φυτών που θα φωτίσουν τον χώρο σου με χαρούμενα χρώματα και ευωδιές.

Next post
For telephone orders & service call at 2421 085154 | For telephone orders & service call at 2421 085154 | For telephone orders & service call at 2421 085154 |
Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 items Cart
My account