Δες όλα τα άρθρα
%CE%9A%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%CE%92.jpg

WPC: 3 Λόγοι για να το επιλέξεις.

Το WPC είναι ένα καινοτόμο συνθετικό υλικό με μεγάλη ανθεκτικότητα που προτείνεται από πολλούς κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο και έρχεται να αντικαταστήσει το φυσικό ξύλο. Αποτελεί μια πιο βιώσιμη λύση καθώς μειώνεται η χρήση του ξύλου και είναι ιδανικό υλικό για την περίφραξη και το δάπεδο των εξωτερικών χώρων εξαιτίας της μεγάλης διάρκειας ζωής του.

Τι είναι όμως το WPC και γιατί αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα;
Το WPC γνωστό και ως σύνθετο ξύλο, προκύπτει από ένα μείγμα φυσικού ξύλου σε ποσότητα 60% και ρητίνης σε ποσότητα 40%. Εμφανισιακά είναι πολύ κοντά στα ξύλινα προϊόντα, ενώ με τη χρήση του μειώνεται η υλοτομία και η ανακύκλωση του ξύλου, κάτι που αποτελούσε και το αρχικό κίνητρο για την ανακάλυψή του και την εισαγωγή στην αγορά.
Έτσι το WPC, καταφέρνει να αποτελεί πέρα από ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό και μια μοντέρνα αισθητικά επιλογή, σε πολλές αποχρώσεις αναβαθμίζοντας την εμφάνιση του σπιτιού ή της επιχείρησής άμεσα.

Γιατί όμως αποτελεί ιδανική επιλογή?

1. Αντοχή και Διάρκεια Ζωής
Το WPC είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του και την αντοχή του στο χρόνο. Η χρήση ανθεκτικών υλικών και η διαδικασία κατασκευής του, εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα WPC θα διατηρούν την αρχική τους εμφάνιση και λειτουργικότητα για πολλά χρόνια. Το πλαστικό που περιλαμβάνει, συνεισφέρει στην ανθεκτικότητα του υλικού έναντι της υγρασίας, της διάβρωσης και της έκθεσης στον ήλιο καθιστώντας το ιδανικό για εξωτερική χρήση. Τα WPC προϊόντα είναι συνήθως ανθεκτικά στα χτυπήματα, τη διάβρωση από μύκητες και την αποσύνθεση, δε χρειάζονται συντήρηση και καθαρίζονται εύκολα.

2. Περιβαλλοντικό αποτύπωμα
Καθώς το WPC χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά όπως ξύλο και πλαστικό, συμβάλλει στη μείωση των αποβλήτων και την ανάγκη χρήσης φυσικών πόρων, κάνοντάς το μια πιο βιώσιμη επιλογή από το παραδοσιακό ξύλο.

3. Κόστος και συντήρηση
Παρόλο που είναι ένα συνθετικό-τεχνητό υλικό και θα περίμενε κανείς να είναι ακριβότερη επιλογή, η τιμή του παραμένει φιλική προς τον καταναλωτή. Τα προϊόντα WPC απαιτούν ελάχιστη συντήρηση σε σύγκριση με το φυσικό ξύλο. Δεν απαιτούν βαφή, βερνίκι ή σφράγισμα και απλά καθαρίζονται με νερό και σαπούνι. Αυτό καθιστά το WPC μια πρακτική και οικονομική επιλογή καθώς το κόστος μειώνεται από τα σχεδόν μηδενικά κόστη συντήρησης.

Που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το WPC;
Το WPC χαρακτηρίζεται για την πολυχρηστικότητά του. Σήμερα, το συναντάμε σε ποικίλες εφαρμογές, όπως δάπεδα κήπων και βεράντες, αίθρια, περιβάλλοντα γύρω από πισίνες, πόρτες, κιγκλιδώματα, πέργκολες, προσόψεις, έπιπλα και πολλές άλλες εφαρμογές. Η φυσική εμφάνιση του ξύλου σε συνδυασμό με την αντοχή των πλαστικών προσφέρει μια ελκυστική επιλογή για τον εξωτερικό χώρο σου, δίνοντας έναν ζεστό και φυσικό χαρακτήρα στο περιβάλλον σου.

Επόμενο άρθρο
Για τηλεφωνικές παραγγελίες & εξυπηρέτηση καλέστε στο 2421 085154 | Για τηλεφωνικές παραγγελίες & εξυπηρέτηση καλέστε στο 2421 085154 | Για τηλεφωνικές παραγγελίες & εξυπηρέτηση καλέστε στο 2421 085154 |
Καλάθι
Πληκτρολογήστε ένα όρο αναζήτησης για να εμφανιστούν προϊόντα.
Κατάστημα
0 items Καλάθι
Λογαριασμός