Δες όλα τα άρθρα
3o-scaled.jpg

Αναβάθμισε την εικόνα του κήπου σου.

Με μερικές μικρές και έξυπνες προσθήκες ο κήπος ή η βεράντα σου μπορεί να αλλάξουν εντελώς όψη!

DIY Ζαρντινιέρα
Μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε κήπο για να τοποθετήσεις λουλούδια της επιλογής σου είναι οι ζαρντινιέρες λουλουδιών, οι οποίες προσδίδουν χρώμα, φρεσκάδα και ομορφιά. Δώσε στυλ και κάνε αυτή την εμπειρία ακόμα καλύτερη, επιλέγοντας μια ζαρντινιέρα με την υπογραφή της woodware! Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον σχεδιασμό του κήπου ή της βεράντας σου, μπορείς να επιλέξεις το χρώμα και το μέγεθος που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου. Από μικρές ζαρντινιέρες για τη βεράντα, μέχρι μεγάλες και εντυπωσιακές ζαρντινιέρες για τον κήπο, οι επιλογές είναι ατελείωτες!

Ζαρντινιέρα με Διαχωριστικό Privacy εμποτισμένο.
Αυτή η ζαρντινιέρα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για διακόσμηση αλλά και ως διαχωριστικό χώρου για επιπλέον ιδιωτικότητα, καθώς το συνολικό της ύψος φτάνει τα 180 εκ. Επιπλέον, με την τεχνική του εμποτισμού από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας διασφαλίζεται η ανθεκτικότητα του υλικού και αποφεύγεται η αλλοίωση των ξύλινων επιφανειών από τις εναλλαγές του καιρού για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ξύλινες γλάστρες εξωτερικού χώρου
Δώσε μια διαφορετική μορφή στην εμφάνιση και αρχιτεκτονική του κήπου και της βεράντας σου με την προσθήκη ξύλινων γλαστρών με εσωτερικό προστατευτικό για την συγκράτηση του χώματος και του νερού για εύκολη και γρήγορη εμφύτευση.

Γλάστρες από φυσικό Rattan
Αν δε διαθέτεις αρκετό χώρο ή απλώς θα ήθελες μια έξτρα πινελιά, θα σου προτείναμε να προσθέσεις χειροποίητες γλάστρες από φυσικό rattan που καταλαμβάνουν μικρότερο όγκο. Ακόμα, οι κρεμαστές γλάστρες είναι κατάλληλες, καθώς διακοσμούν διάφορες γωνιές του κήπου όπως τοίχους, κιόσκια και κάγκελα, δίνοντας μεγαλύτερη διάσταση στον χώρο.

Επόμενο άρθρο
Για τηλεφωνικές παραγγελίες & εξυπηρέτηση καλέστε στο 2421 085154 | Για τηλεφωνικές παραγγελίες & εξυπηρέτηση καλέστε στο 2421 085154 | Για τηλεφωνικές παραγγελίες & εξυπηρέτηση καλέστε στο 2421 085154 |
Καλάθι
Πληκτρολογήστε ένα όρο αναζήτησης για να εμφανιστούν προϊόντα.
Κατάστημα
0 items Καλάθι
Λογαριασμός